Stop snorke- og søvnproblemer med en bekvem og diskret snorkeskinne


Start på en frisk med den bløde og fleksble Noiselezz-snorkeskinne, der holder dine luftveje åbne og stopper din snorken. 

Noiselezz er et patenteret dansk produkt i topkvalitet, anbefalet af danske læger – komfortabel, nem at bruge, nem at tilpasse og nem at rengøre.

Noiselezz kan købes i håndkøb på Apoteket
eller i vores webshop.

 

Læs mere her 

Noiselezz Adjustable er den nyeste og fjerde generation af verdens mest effektive snorkeskinne.

Patenteret verdenssucces

Noiselezz benyttes af næsten en 1 million morgenfriske og snorkefri mænd og kvinder verden over. Designet er patenteret på alle de store markeder – det sikrer et skarpt fokus i den konstante produktudvikling.

Læs mere 

Dansk teknologi og design

Praktiserende tandlæge og specialist i kirurgi Natashia Ingemarsson-Matzen udviklede den første Noiselezz-snorkeskinne for over 20 år siden. Noiselezz Adjustable er nyeste og fjerde generation af den danske snorkeskinne.

Læs mere 

Fakta om at snorke og søvnapnø

Snorken og søvnapnø opstår når du sover, hvor dine kæbemuskler slapper af, så kæben og tungen falder tilbage, og derved indsnævrer luftvejene. Denne effekt forværres når du ligger på ryggen.

Læs mere

Kunderne siger

Overaskende succes med Noiselezz 

Jeg vil gerne dele starten på hvad jeg håber bliver en komplet succeshistorie med Noiselezz.

Jeg har testet min egen søvn med en app som hedder SnoreLab, og før jeg fik min bideskinne kunne en typisk nat se ud sådan som på billedet til venstre.

Nu, efter at jeg sovet med min Noiselezz PS i to nætter, ser det i stedet ud sådan som på billedet til højre.

Jeg skal stadigvæk vænne mig til at have noget der spænder i munden når jeg sover, men jeg synes det er en meget god start, og til trods for at jeg vågnede midt i natten og skulle have en kort pause fra skinnen var jeg meget friskere i morges end jeg har været i lang tid.

Så tak for et godt produkt

Mvh,
David

Efter i årevis at være blevet vækket gentagne gange i løbet af en nat, når min hustru sendte mig en albue og et 'du snorker', har vi begge nu fået nattero! Min nattesøvn er blevet bedre, og der er en bedre stemning ved morgenbordet, fordi vi begge er veludhvilede. Det føles underligt at bruge skinnen de første par nætter, men herefter tænker man ikke over det. Jeg kan varmt anbefale snorkeskinnen.

Jørgen Mikkelsen.

Jeg kan ikke sammenligne Noiselezz Adjustable med andre af markedets bideskinner - og det har jeg heller ikke brug for! 

Noiselezz Adjustable har fra allerførste dag overrasket mig positivt: nem at placere i munden, nem at tilpasse, nem at rengøre.

Materialet, den er lavet af, føles af tungen nøjagtig som tandkødet, så man har ikke fornemmelsen af at have fået en fremmed genstand i munden.

En ny fornemmelse var det derimod at vågne op og faktisk føle sig udhvilet. De første tre morgener med lidt ondt i tænderne, som jo ikke var vant til at være i "nattøj"! Spændingsfornemmelsen forsvandt dog i løbet af et kvarters tid, og allerede efter en uge havde tænderne forliget sig med den nye situation.

Noiselezz Adjustable er på alle parametre et kvalitetsprodukt, som jeg uden tøven vil anbefale nye bideskinne-brugere som det første valg blandt markedets forskellige modeller.

Med venlig hilsen
Ulla Nørager.

 

Jeg har i 2016 fået konstateret svær søvnapnø på Gentofte Hospital.

Svær søvnapnø med 30 kvælninger i timen.

Da jeg havde lang ventetid før behandlingen fandt jeg frem til at jeg måtte prøve Noiselezz bideskinnen.
Jeg har haft stor mangel på søvn i længere tid uden at være bevidst om det, da jeg har sovet 6-9 timer som anbefales.

Fra dag 1 har jeg haft stor effekt af Noiselezz. Fra at være småtræt i løbet af dagen med risiko for at falde i søvn. Nu kan jeg være til stede i mit job. Som reklamefotograf har det været til stor gavn da jeg kan være langt mere kreativ og produktiv.
Testmålingerne på Gentofte Hospital viste at med Noiselezz gik jeg fra 30 kvælninger ned til 4. som er det normale.

Jeg kan kun give min bedste anbefaling af Noiselezz.

Med venlig hilsen
Henrik Eskildsen

Jeg har med stor effekt brugt Noiselezz til at modvirke søvnapnø. Tidligere brugte jeg Cepap, men syntes det var ubehageligt og generede min nattesøvn. Jeg søgte alternativer til Cepap, og har med Noiselezz fundet et effektiv alternativ der giver mig en uforstyrret nattesøvn. Noiselezz har fjernet alle symptomerne på søvnapnø, som hovedpine og træthed, 

Jeg har et fysisk handicap med nedsat håndfunktion, og derfor været glad for at Noiselezz er så let at betjene på egen hånd, til forskel fra cepap hvor jeg skal have hjælp til at af og påmontere masken.

Alt i alt har Noiselezz givet mig en god og tryg nattesøvn, og fjernet alle symptomer på søvnapnø, så jeg vil på det kraftigste anbefale den til andre.

Med venlig hilsen
Jakob Møller