Sådan virker Noiselezz

Tag luften ud af både søvnapnø og snorkeproblemer med en Noiselezz-snorkeskinne!

Noiselezz er en lille, blød, fleksibel bideskinne, som holder kæben i en position, der forhindrer at kæbe og tunge falder bagud; derved holdes luftvejene åbne og stopper snorken. 

Noiselezz tillader normal vejrtrækning, og munden åbner og lukker helt naturligt mens du sover. Du skal blot tage Noiselezz i munden, før du lægger dig til at sove – og mærke forskellen!

Komfortabel, nem og praktisk

Du skal bruge din bideskinne hver nat, så det er altafgørende, at den er både komfortabel, praktisk og nem at bruge og rengøre.

Noiselezz er støbt i et enkelt stykke i blød, bøjelig, medicinsk plast. Der er ingen hårde kanter, der gnider mod din mund og tunge og det tager kun et sekund at tage bideskinnen på. Det strømlinede design gør, at den fylder mindst muligt i munden og ikke indeholder nogle stive dele, der kan knække.

Noiselezz lader dig trække vejret normalt gennem mund og næse, og åbner og lukker med din mund. De fleste alternative bideskinner forhindrer dig enten helt eller delvist i at trække vejret gennem munden, hvilket både er ukomfortabelt og gør dem ubrugelige, når du er forkølet.

Noiselezz har ingen kroge, hjørner, sammenføjninger eller skruer, der kan fange snavs og bakterier. Du skyller den blot med varmt vand og sæbe, og gnider den ren med fingrene på få sekunder. Der er ingen grund til at lægge den i blød og ingen kroge der kræver børster til rengøring.

Noiselezz Adjustable

Noiselezz Adjustable – 4. generation af verdens mest effektive snorkeskinneKøb Noiselezz på Apoteket eller       Køb her!