Om Noizelezz

Noiselezz er designet og produceret i Danmark og patenteret på alle de store markeder. Snorkeskinnen benyttes i dag af næsten en million mænd og kvinder verden over, og kan købes i håndkøb på Apoteket eller i vores webshop

Dansk innovation

Praktiserende tandlæge og specialist i kirurgi Natashia Ingemarsson-Matzen lavede de første forsøg med snorkeskinnen helt tilbage i 1993. Med udgangspunkt i den nyeste teknologi og de nyeste forskningsresultater videreudvikler Ingemarsson-Matzen konstant produktet - Noiselezz Adjustable er således den nyeste og fjerde generation af verdens mest effektive snorkeskinne.

Noiselezz er en såkaldt mandibelfremførende bideskinne, og er baseret på de mest solide videnskabelige resultater og metoder, at reducere snorken på.

Noiselezz er den eneste anti-snorke bideskinne med Reciprok Trykfordelingsteknologi, der forhindrer ømme tænder, ved at flytte presset væk fra de svage nederste fortænder, og væk fra toppen af alle tænder.

Noiselezz Adjustable er lavet af medicinsk plast af termostabilt formbart materiale og indeholder ingen latex, silikone, Phthalat eller Bisfenol-A. Dette materiale er helt sikkert og tillader Noiselezz Adjustable at blive justeret hundredvis af gange. Produktet er godkendt af FDA, som er det strengeste godkendelsesorgan indenfor medicinsk udstyr.

Noiselezz Adjustable