Noiselezz Adjustable

Noiselezz har et enkelt og strømlinet design, der sikrer komfort og effektivitet, og er designet i et fleksibelt format, der passer til langt den største del af befolkningen. Derfor kræver en normal mund som regel ingen tilpasning af Noiselezz, der også passer i tandproteser, forudsat at protesen passer ordentligt.

Om nødvendigt, kan Noiselezz® let justeres og tilpasses den individuelle mund. Du finder beskrivelse af teknikken nedenfor. Hvis du skulle få brug for tilpasning af en professionel, er proceduren smertefri og tager kun omkring 5 minutter.

Brugsanvisning til Noiselezz kan hentes her.

Tilpasningsvejledning til Noiselezz kan hentes her.

Noiselezz er en lille, blød, fleksibel bideskinne, som holder kæben i en position, der forhindrer at kæbe og tunge falder bagud; derved holdes luftvejene åbne og stopper snorken.

Noiselezz tillader normal vejrtrækning, og munden åbner og lukker helt naturligt mens du sover. Du skal blot tage Noiselezz i munden, før du lægger dig til at sove – og mærke forskellen!

Noiselezz Adjustable

  • Model nummer: Noiselezz Adjustable
  • Lagerstatus: På lager
  • DKK 710,00
  • Ekskl. Moms: DKK 568,00

Beskrivelse

Stop snorken med Noiselezz Adjustable!

Den nyeste og mest fleksible version – for personer, der har behov for at kunne justere det fremadrettede tryk i PS3-variantens standardindstilling.

Pakkens indhold:

1 stk. Noiselezz Adjustable, 1 stk. opbevarings etui samt Vejledning med instruktioner.

Noiselezz Adjustable vil passe langt de fleste mennesker ved modtagelsen, og kan bruges direkte fra æsken. Om nødvendigt, kan Noiselezz let justeres og tilpasses den individuelle mund. Du finder beskrivelse af teknikken i vedlagte brugsanvisning.

FRI fragt i EU