Noiselezz DL™ Delicate Lady

Noiselezz er en lille, blød, fleksibel bideskinne, som holder kæben i en position, der forhindrer at kæbe og tunge falder bagud; derved holdes luftvejene åbne og stopper snorken.

Noiselezz tillader normal vejrtrækning, og munden åbner og lukker helt naturligt mens du sover. Du skal blot tage Noiselezz i munden, før du lægger dig til at sove – og mærke forskellen!

Noiselezz har et enkelt og strømlinet design, der sikrer komfort og effektivitet, og er designet i et fleksibelt format, der passer til langt den største del af befolkningen. Derfor kræver en normal mund som regel ingen tilpasning af Noiselezz, der også passer i tandproteser, forudsat at protesen passer ordentligt.

Om nødvendigt, kan Noiselezz® let justeres og tilpasses den individuelle mund. Du finder beskrivelse af teknikken nedenfor. Hvis du skulle få brug for tilpasning af en professionel, er proceduren smertefri og tager kun omkring 5 minutter.

Brugsanvisning til Noiselezz kan hentes her.

Tilpasningsvejledning til Noiselezz kan hentes her.

Noiselezz DL™ Delicate Lady

  • Model nummer: Noiselezz DL™ Delicate Lady
  • Lagerstatus: På lager
  • DKK 594,00
  • Ekskl. Moms: DKK 475,20

Beskrivelse

Stop snorken med Noiselezz DL™ Delicate Lady!

Denne variant er særligt velegnet til personer, der finder den originale Noiselezz en smule for intensiv og derfor har behov for en ekstra skånsom og delikat løsning.

Pakkens indhold:

1 stk. Noiselezz DL™ Delicate Lady!, 1 stk. opbevarings etui samt Vejledning med instruktioner.

Noiselezz Adjustable vil passe langt de fleste mennesker ved modtagelsen, og kan bruges direkte fra æsken. Om nødvendigt, kan Noiselezz let justeres og tilpasses den individuelle mund. Du finder beskrivelse af teknikken i vedlagte brugsanvisning.

FRI fragt i EU