Noiselezz PS™

Noiselezz er en lille, blød, fleksibel bideskinne, som holder kæben i en position, der forhindrer at kæbe og tunge falder bagud; derved holdes luftvejene åbne og stopper snorken.

Noiselezz tillader normal vejrtrækning, og munden åbner og lukker helt naturligt mens du sover. Du skal blot tage Noiselezz i munden, før du lægger dig til at sove – og mærke forskellen!

Noiselezz har et enkelt og strømlinet design, der sikrer komfort og effektivitet, og er designet i et fleksibelt format, der passer til langt den største del af befolkningen. Derfor kræver en normal mund som regel ingen tilpasning af Noiselezz, der også passer i tandproteser, forudsat at protesen passer ordentligt.

Om nødvendigt, kan Noiselezz® let justeres og tilpasses den individuelle mund. Du finder beskrivelse af teknikken nedenfor. Hvis du skulle få brug for tilpasning af en professionel, er proceduren smertefri og tager kun omkring 5 minutter.

Brugsanvisning til Noiselezz kan hentes her.

Tilpasningsvejledning til Noiselezz kan hentes her.

Noiselezz PS™

  • Model nummer: Noiselezz Ps
  • Lagerstatus: På lager
  • DKK 680,00
  • Ekskl. Moms: DKK 544,00

Beskrivelse

Stop snorken med Noiselezz PS™ 

PS-varianten tilbyder maksimal komfort, med et mere robust fremadrettet tryk og et mindre tryk på tændernes yderpunkter.

Pakkens indhold:

1 stk. Noiselezz PS™ , 1 stk. opbevarings etui samt Vejledning med instruktioner.

Noiselezz PS™ vil passe langt de fleste mennesker ved modtagelsen, og kan bruges direkte fra æsken. Om nødvendigt, kan Noiselezz let justeres og tilpasses den individuelle mund. Du finder beskrivelse af teknikken i vedlagte brugsanvisning.

FRI fragt i EU